Luxecruise nieuws ontvangen?

Klantenbeoordeling
Rated 4,7 out of 5

Silversea Cruises

Silversea Logo
Silversea
 • Butler service in alle suites
 • Kleine prachtige schepen
 • Persoonlijke niet opdringerige service
 • Meer dan 900 prachtige bestemmingen 
 • Expeditie cruises en klassieke cruises
 • Mooie tijdelijke aanbiedingen

Silversea Brochures

Italiaanse elegantie en luxe aan boord van intieme schepen

 

Silversea Cruises werd opgericht in 1994 door de Italiaan Antonio Lefebvre d’Ovidio.
De kleinschalige luxe schepen van Silversea zijn speciaal ontworpen voor reizigers die ervan houden om de wereld te ontdekken en de meest afgelegen en onbetreden paden te bezoeken, maar dit in alle luxe en rust voor geest en lichaam aan boord van één van de prachtige schepen van Silversea.

Silversea Cruises vaart naar meer dan 900 bestemmingen over de ganse wereld. Van cruises naar de prachtige oude steden in de Middellandse zee en maagdelijk witte stranden in de Caraïben en Azië tot heuse expeditie cruises in de polaire gebieden en subtropische delen van de wereld.

De schepen van Silversea zijn ideaal om dicht te kunnen aanmeren in de kleinere prachtige havens en steden. Terwijl er aan boord genoten kan worden het all-inclusive concept, zit naar onze mening echte luxe toch steeds weer in de momenten die u beleeft, de plaatsen die u bezoekt en de ervaringen die u rijker wordt.

Ultra luxueuze schepen

De voorlopig 10 schepen van Silversea Cruises hebben maximum 608 gasten aan boord. Het kleinste schip heeft slechts 100 gasten aan boord.  Het grootste schip Silver Spirit dat in 2018 volledig vernieuwd is kan tot 608 gasten meenemen. 

De service aan boord  behoort tot de top van de cruise industrie.

Silversea Cruises en Silversea Expeditions zijn terecht zeer trots te kunnen zeggen dat ze voortdurend erkenning krijgen voor hun uitstekende service, routes, suites en excursies. Deze worden dan ook zorgvuldig uitgekozen door experts in het vak. 

De rederij is al 12 jaar op rij uitgeroepen tot beste kleine cruise rederij door Condé Nast Traveller.

Enkel suites met zeezicht 

Silversea heeft één van de ruimste ratio’s “ruimte / per gast aan boord van hun schepen. Alle suites genieten van zeezicht en 80% van de suites heeft ook een eigen balkon.

De faciliteiten in de suites zullen u meteen doen thuis voelen vanaf het moment dat u binnenstapt in deze oase van rust en ruimte. Alle suites zijn hebben een mooie marmeren badkamer en zijn vanaf minimum 22m² voor een vista suite 100m² voor de Owner suite.

Ongedwongen en persoonlijk

De service aan boord is zeer persoonlijk zonder opdringerig te zijn. De ratio bemanning / gast is bijna 1 op 1 wat zeker en vast bijdraagt aan de hele Silversea ervaring.

Alle gasten aan boord worden gelijk behandeld en elke suite beschikt over butler service. De butler zijn hoog opgeleid en staan ter uwer beschikking voor het reserveren van excursies, het helpen bij in en uitpakken van uw bagage, reserveren van de restaurants aan boord en nog veel meer.

Nog meer inbegrepen

 

Om nog beter te anticiperen op de verwachtingen van silversea klanten zijn onderstaande diensten  inbegrepen in de cruiseprijs 

 • Vluchten in Eco of Business*+transfers ter plaatse 
 • Transfers thuis/luchthaven/haven/luchthaven/thuis (vanaf 30 maart 2022)
 • Gratis ongelimiteerd internet 
 • Ruime keuze gastronomische restaurants**
 • Alle dranken inclusief Champagne en meer dan 20 verschillende premium wijnen.
 • 24 uur roomservice 
 • Fooien 
 • 1 excursie per dag***

 

* Vluchten in eco zijn inbegrepen. Wie geen vluchten nodig heeft ontvangt een Air credit. Voor bussines vluchten wordt een toeslag gevraagd. 

**Zeer veel restaurants zijn inbegrepen in de prijs, slechts enkele vragen een toeslag. (La dame & Kaiseki en Seishin)

*** Vanaf april 2022 voor alle afreizen 

Schepen van deze rederij

Silver Endeavour

Silver Endeavour

Silver Endeavour- ontworpen voor polaire expedities Silver Endeavour is de nieuwste aanwinst van de Silversea vloot. De rederij verwierf het 200-passagiersschip dat in de zomer

Read More »
Silver Nova

Silver Nova

Silver Nova is het elfde schip dat zich bij de vloot van het luxueuze Silversea voegt.
Haar buitengewoon design herdefinieert traditionele normen van cruisen, terwijl persoonlijke ervaringen verwennerij aan boord samensmelten met diepe authenticiteit van de bestemming.

Read More »
Dilver Dawn-OTIVM-Spa

Silver Dawn

Ontdek het nieuwste schip in de vloot van Silversea. Silver Dawn.
Wats new? Het nieuwe Spa concept OTIVM. Lees er hier alles over…

Read More »
Silver Spirit - buiten bij La Terrazza

Silver Spirit

De Silver Spirit is volledig vernieuwd en verlengt in 2018. Met 8 heerlijke eetgelenheden en prachtige vaarroutes is het thuiskomen aan boord van Silver Spirt

Read More »
Silver Cloud-Silversea Expeditie

Silver Cloud

Met 20 gloednieuwe Zodiacs, vier uitstekende restaurants en een expeditieprogramma dat van pool tot pool gaat, breekt Silver Cloud echt het ijs tussen expeditie en luxe.

Read More »
Silver Shadow - silver Grill buiten

Silver Shadow

Silver Shadow is volledig gerenoveerd geweest en ziet er prachtig uit!
Dit all-inclusive schip telt slechts 388 gasten en 302 bemanningsleden.
Silver Shadow is één van de favoriete schepen van menig Silversea gast. Lees hier waarom…

Read More »
Silvr Orgin - Explorers lounge

Silver Origin

Silver Origin is speciaal ontworpen om in de Galapagos eilanden te varen. Een uitzonderlijke ervaring. Silver Origin is zeer milieuvriendelijk! Het schip kwam pas on 2020 in de vaart.

Read More »
Silver Explorer wlavis

Silver Explorer

Met all-inclusive dineren, service en excursies aan wal is Silver Explorer expeditiecruisen op zijn best. Aantrekkelijke routes maken van dit schip de perfecte combinatie van avontuur en comfort.

Read More »
Silver Muse la Terrazza

Silver Muse

Welkom aan boord van Silver Muse. Een elegant, stijlvol en uitnodigend schip met slechts 596 gelukkige gasten die bediend worden door maar liefst 411 zeer goed opgeleide bemanningsleden.

Read More »
Silversea Moon

Silver Moon

Silver Moon – Ontworpen door cruise-liefhebbers, voor cruise-liefhebbers Silver Moon is het zusterschip van het prachtige Silver Muse. Met een bruto tonnage van 40.700 ton

Read More »

Ontvang luxecruise nieuws

Wij gebruiken cookies om u ervaring te verbeteren.

Wenst u meer te weten lees onze Privacy & cookies.