Luxecruise nieuws ontvangen?

Klantenbeoordeling

Silver Whisper- luxe resort en stijlvol boetiek

Silver Whisper van de rederij Silversea is als op vakantie gaan in een luxe resort met de charmes van een stijlvol boetiekhotel. Zowel de Silver Shadow als Silver Whisper behoren tot de Millennium klasse.

Zeer mooie accommodaties en suites, gezelligheid aan boord en warme individuele service staan hoog in het vaandel. Het service niveau is zeer hoog. Zo kennen de bemanningsleden al na dag één de namen en voorkeuren van de gasten. De bemanning doet er alles aan om elke gast te verwennen. Met de no-tipping policy van Silversea, komt deze attente houding voort uit opleidingen en trainingen en het hart, in plaats van pogingen om fooien te vergaren.

Silver Whisper is een relatief klein schip wat toch alle voorzieningen van een groter schip aanbied. Zo is er een uitgebreide welness en spa, een mooi jogging track en ruime gym. In de showlounge is het genieten van prachtige voorstellingen ( al zijn dit niet de grote Broadway shows) en lezingen gegeven door historici en bestemmingsdeskundigen.

Ondanks haar bescheiden omvang beschikt de Silver Whisper over vier restaurants: Het Restaurant en La Terrazza voor ontbijt, lunch en diner; de alfresco Grill voor lunch en diner; en het Frans specialiteiten restaurant La Dame.
Roomservice is inclusief in de cruiseprijs en een belevenis op zich. Butlers dekken de tafel met prachtig linnen en zilveren bestek waarna de verfijnde gastronomische gerechten gang per gang worden opgediend. Sterkte dranken, fijne wijnen en zelfs kaviaar zijn inclusief.

Wat silversea op gastronomisch allemaal te bieden heeft kan u hier lezen. 

Panorama Lounge

Zagara Beauty Spa

Boutique

Card Room/conference Room

The Bar

Library

Casino

Pool Deck

Observation Lounge

Fitness Centre

Connoisseur’s Corner

The Show Lounge

Reception

La Terrazza

The Grill

La Terrazza is geopend voor ontbijt en lunch in buffetstijl, u kan zowel binnen of al fresco op het buitenterras eten.

‘S avonds verandert La Terrazza in een à la carte traditioneel Italiaans restaurant. Plaatsen zijn beperkt en reserveren is aanbevolen.

Heerlijke grill gerechten, hamburgers en steak. Ook cocktails worden aangeboden.

The Restaurant

La Dame

Internationale keuken met verfijnde elegantie en onberispelijke service. Op het menu staan regionale specialiteiten die uniek zijn voor de reisbestemming, zoals geroosterde Chileense zeebaars tijdens een cruise door de Chileense fjorden en Indische Kip Korma op weg naar Mumbai.

La Dame is vernoemd naar de eifeltoren in Parijs en is een chique Frans restaurant. Reserveren is vereist. 

Vista Suite

Zelfs de kleinste suite aan boord van Silver Whisper is zeer ruim. Ze beschikt over een marmeren badkamer met 2 wastafels, een ligbad en apart stortbad.

De Vista Suite is  27m² groot.

Classic Veranda Suite

De veranda Suite heeft grote panoramische ramen die uitgeeft op een mooie balkon. 

De suite is ongeveer 32m² groot 

Medallion Suite

De Medallion Suite heeft een aparte slaapkamer, een balkon,alsook de marmeren badkamer. 

Er zijn nog grotere suites beschikbaar én ook suites met 2 slappkamers. 

De suite is 49m² groot. 

Zoek hier naar nog leuke aanbiedingen voor Silver Whisper

Ontvang luxecruise nieuws

Wij gebruiken cookies om u ervaring te verbeteren.

Wenst u meer te weten lees onze Privacy & cookies.