Luxecruise nieuws ontvangen?

Klantenbeoordeling
Rated 4,7 out of 5

Over ons

Bij Exclusive Cruises bent u aan het juiste adres om uw luxecruise te reserveren.

Ons team bestaat uit een fijn groepje deskundige personen die elk over hun eigen specialiteiten beschikken. Zo hebben we een echte luxe cruisespecialist in huis die jaren lang op zee heeft gewerkt, exclusief luxe rederijen. Wij kennen de interne keuken alsook de aangeboden excursies zeer goed en hebben veel rechtstreekse contacten aan boord.

 

We hebben zowel ervaringsdeskundigen die de hotels, verblijven voor of na uw cruise verzorgen en mensen die echt gespecialiseerd zijn voor vluchten, zo bent u zeker dat u steeds de gemakkelijkste en beste vliegroutes aangeboden krijgt.

 

Verder hebben we ook een aantal bestemmingsspecialisten in huis die u met raad en daad zullen bijstaan bij het kiezen van de juiste bestemming en reisperiode.

 

We hechten zeer veel belang aan service en zorgen ervoor dat uw cruisevakantie tot in de puntjes is afgewerkt.  Persoonlijke service zoals u die aan boord van de aangeboden luxe rederijen mag verwachten is ook voor ons belangrijk en begint al vanaf het eerste moment dat u ons contacteert. Bij de verwerking en afhandeling van uw dossier zal u ook steeds met dezelfde specialist communiceren. Dit heeft als grote voordeel dat u niet telkens alles opnieuw zal moeten uitleggen en dat de verwerking van e-mails snel gaat.

 

Ook na uw cruise staan we steeds ter beschikking voor feedback.

Bereikbaarheid

Onze klanten houden van individualiteit en exclusiviteit daarom werken we enkel op afspraak. Dus geen wachtrijen in de lobby en niemand die kan mee luisteren betreffende cruise budgetten. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of iets fris, maken we graag tijd om naar uw specifieke wensen te luisteren en op basis daarvan dé perfecte cruisevakantie op maat te ontwerpen.

Ontvang luxecruise nieuws

Wij gebruiken cookies om u ervaring te verbeteren.

Wenst u meer te weten lees onze Privacy & cookies.