Luxecruise nieuws ontvangen?

Klantenbeoordeling

Silver Origin - Het elegantste schip ooit in de Galapagos eilanden

Silver Origin is speciaal ontworpen en gebouwd om in de Galapagos eilanden te varen. De missie van Silversea is om een levens veranderende reiservaring aan te bieden zonder in te boeten aan uitzonderlijke service en comfort. Het schip kwam pas in 2020 in de vaart en er zijn slechts 100 gasten en 86 bemanningsleden aan boord, zodat het fantastische serviceniveau van andere schepen van Silversea Cruises ook aan boord van dit schip te vinden is.

Silversea-gasten die al eerder op Galapagos-cruises zijn geweest, hebben genoten van butlerservice, all-suite accommodaties en gastronomy. Silver Origin breidt die ervaring aanzienlijk uit met eigentijdse nieuwe ontwerpen en faciliteiten.

Een primeur voor Silversea is dat sommige suites beschikken over een bad en douche met zeezicht die toegankelijk zijn vanaf het balkon. Verder introduceert Silversea aan boord van Silver Origin ook het nieuwe Horizon Balkon. Met een druk op de knop transformeert het balkon van een buiten-gedeelte naar een binnen gedeelte, wat de suite nog groter maakt. Alle suites, ongeacht de categorie, zijn de ruimste die in de Galapagos beschikbaar zijn.

Aangezien het schip het hele jaar door in de Galapagos zal varen, is het gebruik van milieutechnologie van cruciaal belang. Silver Origin heeft een dynamisch positioneringssysteem, waardoor het schip stil kan blijven liggen zonder voor anker te gaan wanneer het zich boven een kwetsbare zeebodem bevindt.

In de Galapagos eilanden zal het schip vooral voor anker gaan en daarom is de marina van het schip uitgerust met een verbeterde aankomst/vertrek beleving. Er zijn comfortabele zitplaatsen, douches om uw spullen schoon te maken en speciale opslagruimte. Silversea heeft rekken ontworpen om wetsuits en andere uitrusting handig op te bergen, en een uitklapbare achtersteven met speciale instapfaciliteiten die tegelijkertijd plaats bieden aan twee Zodiacs. De marina heeft een grote opbergruimte met hydraulische deuren, luiken en kranen goed om de acht Zodiacs van het schip in op te bergen.

Beauty Salon

Fitness Center

Silver Origin’s schoonheidssalon biedt gasten behandelingen van top tot teen waaronder hairstyling, manicure en pedicure voor zowel mannen als vrouwen.

Het fitnesscentrum van Silver Origin is uitgerust met de modernste apparatuur voor gasten die hun conditie niet op peil willen houden! Volledig uitgerust met vrije gewichten en geavanceerde toestellen

Observation lounge

Explorer Lounge

De prachtige Observation Lounge is een van de gezelligste locaties aan boord, met een ongelooflijk uitzicht!  Het is de ideale plek om te ontspannen, een boek te lezen of gewoon te genieten van de verfijnde sfeer die wordt gecreëerd.

De Explorer Lounge is zonder twijfel de meest elegante manier om de eilanden te beleven. Overdag ontmoeten de gasten elkaar hier voor briefings met hun Expeditieteam, terwijl de ruimte ’s avonds dienst doet als een ontspannende loungebar. 

Basecamp

Basecamp is het  ontmoetingspunt voor Zodiac excursies. Basecamp heeft een interactieve digitale muur en is tevens een informatiepunt waar informatie te vinden is  over de fascinerende flora en fauna van de Galapagos Eilanden.

Basecamp

Basecamp is een informatief en educatief centrum waar ook het expeditie team zeer veel aanwezig zal zijn om vragen te stellen over de bestemming

Basecamp

De interieurs van het schip hebben hun inspiratie gehaald uit de omgeving van de Galapagos en weerspiegelen tevens de Italiaanse elegantie.

Grill

Restaurant

Het Grill restaurant biedt overdag al-fresco lunches en ’s avonds Silversea’s kenmerkende Hot Rocks concept.

Het restaurant geniet van veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de bestemming, dankzij de grote glazen ramen van vloer tot plafond. Het Restaurant serveert ontbijt, lunch en diner en serveert de beste lokale gerechten, samen met een breed scala aan internationale lekkernijen.

Deluxe Veranda Suite

Deluxe veranda suites beschikken over een inloopdouche met uitzicht op de oceaan en een uniek Horizon Balkon.

De suites zijn elegant ingericht en zijn ongeveer 31m².

Grand Suite

De Grand suite biedt van ’s ochtends tot ’s avonds een prachtig uitzicht dankzij een wand van glas in de woonruimte. Een grote, privéveranda en badkamer met oceaanzicht maken optimaal gebruik van de bestemming.

De suite is ongeveer 95 m²

Medallion Suite

De Medallion suites  beschikken over een inloopdouche met uitzicht op de oceaan en een uniek Horizon Balkon.

De suites zijn elegant ingericht en zijn ongeveer 33m².

Zoek hier naar nog leuke aanbiedingen voor Silver Origin

Ontvang luxecruise nieuws

Wij gebruiken cookies om u ervaring te verbeteren.

Wenst u meer te weten lees onze Privacy & cookies.