Luxecruise nieuws ontvangen?

Klantenbeoordeling

Silver Endeavour- ontworpen voor polaire expedities

Silver Endeavour is de nieuwste aanwinst van de Silversea vloot.
De rederij verwierf het 200-passagiersschip dat in de zomer van 2021 in de vaart kwam. Het schip is uitgerust met de beste expeditievoorzieningen, waaronder twee helikopters en een duikboot voor zes passagiers.

Silver Endeavour wordt het vijfde expeditieschip in Silversea’s vloot en vervangt de 144 passagiers tellende Silver Explorer voor het komende Antarctica seizoen.

Ze is gebouwd volgens één van de hoogste Polar Class classificaties in de industrie (PC6 Polar Class) – en stelt gasten in staat om de meest afgelegen bestemming op deze planeet te bezoeken.

Met 200 bemanningsleden voor 200 gasten is de hoogstaande service waarvoor Silversea zo gekend is verzekerd.

Restaurants , bars en lounges

Verdeeld over acht dekken, beschikt Silver Endeavour over veel ruimte aan boord, meerdere restaurants en een enorme keuze aan bars en lounges.

De openbare gelegenheden zijn erg ruim en gevarieerd, en omvatten een lounge met een panoramisch uitzicht wat het gemakkelijk maakt om wilde dieren te spotten. Er is ook nog een observatiedek voor en achteraan het schip. 

Andere voorzieningen zijn een groot theater, conferentiezalen, casino, spa met een yogastudio en wellnesscentrum, zwembad, bubbelbaden, winkels, een joggingbaan en een marinaplatform met uitrusting waaronder onderwaterscooters.

Suites

Silver Endeavour is ontworpen voor ultra-luxe expeditie cruises en heeft bijgevolg geen binnenhutten. Alle suites hebben een balkon en een handige kast voor het opbergen van expeditiespullen.

Er zijn verschillende types suites variërend van 33m² voor de standaard suite tot de Owner Suite  wel174 m².

Antarctica openingsseizoen en winter 2023/24

Als het gaat om onvergetelijke bestemmingen staat Antarctica op nummer één. Of u nu de Drake Passage wilt oversteken of liever één van onze Antarctica Bridge afvaarten maakt, de keuze is aan u.

Sommige van de reizen omvatten een 20-daagse tocht over het Antarctisch schiereiland, nieuwe routes die Zuid-Georgië en de Falklandeilanden aandoen plus 10-daagse reizen die de beroemde Kaap Hoorn passeren. Al deze cruises worden begeleid door een team van toonaangevende experts. 

Ook Spitsbergen en Groenland staan op het lijstje met onvergetelijke luxe expeditie cruises. Geniet van Zodiac-uitstapjes naar spectaculaire gletsjers, trek door woeste bergen en uitgestrekte toendravlakten om een regio te ontdekken die zowel uw ziel als uw benen prikkelt.

Silver Endeavour

Expeditie

Observation Lounge

Otium Relaxation Area

Connoisseurs lounge

Explorer Lounge

Library

Sun Deck

Mud Room

Whirlpool

Classic Veranda Suite

Silver Suite

Zoek hier naar nog leuke aanbiedingen voor Silver Endeavour

Ontvang luxecruise nieuws

Wij gebruiken cookies om u ervaring te verbeteren.

Wenst u meer te weten lees onze Privacy & cookies.