Luxecruise nieuws ontvangen?

Klantenbeoordeling

Australië en Nieuw-Zeeland

Australië en Nieuw-Zeeland een waar paradijs

Australië en Nieuw-Zeeland
  • Prachtige routes
  • Overweldigende natuur
  • Veel cultuur
  • Ideaal voor naturliefhebbers
  • Great Barrier Reef
  • Bezoek de Maori

Down under in Australië

Australië en Nieuw-Zeeland zijn een gebied van uitersten.

In Nieuw-Zeeland kun je vele zeldzame en endemische dieren vinden, zoals de kiwi vogel en de tuatara reptiel.

Beide landen hebben ook spectaculaire landschappen, variërend van de Great Barrier Reef in Australië tot de Fjorden in Nieuw-Zeeland.

Bovendien zijn er talloze outdoor activiteiten beschikbaar, zoals wandelen, abseilen, skiën en surfen. Kortom, Australië en Nieuw-Zeeland zijn prachtige bestemmingen voor degenen die op zoek zijn naar avontuur en unieke ervaringen in de natuur.

Great Barrier Reef 

 

Wie naar Australië komt wil zeker en vast de Great Barrier Reef gezien hebben!

De Great Barrier Reef in Australië is het grootste koraalrif ter wereld! Het is een uniek natuurwonder met een diverse en kleurrijke onderwaterwereld.

Het rif is thuis voor talloze soorten vissen, schildpadden, kwallen, koralen en andere zeldzame en bedreigde diersoorten.

Sydney is dan weer bekend om haar schitterende stranden, zoals Bondi en Manly Beach.

Andere populaire attracties in Sydney zijn Taronga Zoo, de Royal Botanic Gardens en het historische The Rocks-gebied.

Als je nog tijd hebt, is een dagtocht naar de Blue Mountains, met zijn adembenemende uitzichten en wandelpaden, zeker de moeite waard.

Phillip Island

Wie houdt van Pinguïns kan terecht op Phillip Island in Victoria. Daar kan u de kleinste (slechts 33cm) dwergpinguïns ter wereld in hun natuurlijke omgeving observeren. Het zijn ook de enige pinguïns in de wereld met prachtige blauwe en witte veren.

Op Phillip Island krijgt u de kans om deze schattige dwergpinguïns in hun natuurlijke omgeving te observeren. Bereid u voor op een onvergetelijke ervaring terwijl ze behendig uit de oceaan waggelen en over het strand naar hun nesten marcheren.

Het schouwspel van deze kleine wezens met hun opvallende verenkleed is werkelijk betoverend. Een bezoek aan Phillip Island biedt niet alleen de gelegenheid om de dwergpinguïns van dichtbij te zien, maar ook om te genieten van het prachtige landschap en de serene omgeving van dit Australische juweeltje.

Het is een must-visit bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers die op zoek zijn naar een unieke ontmoeting met deze charmante dwergpinguïns.

Nieuw-Zeeland

Ook Nieuw-Zeeland staat bij velen hoog op de bucketlist, en terecht!

Dit adembenemende land, anders dan Australië, bestaat uit twee betoverende hoofdeilanden: het Noordereiland en het Zuidereiland. De majestueuze schoonheid van Nieuw-Zeeland wordt gekenmerkt door een uniek landschap dat voortdurend verandert, waardoor het een bestemming is die blijft verrassen.

Tussen de twee hoofdeilanden strekt zich de Cook Strait uit, met een indrukwekkende breedte van slechts 20 km op het smalste punt. Deze overgang van het Noordereiland naar het Zuidereiland biedt niet alleen een spectaculair uitzicht, maar markeert ook de overgang naar verschillende facetten van natuurpracht.

Het betoverende Nieuw-Zeeland biedt een overvloed aan activiteiten voor de avontuurlijke ziel. Of het nu gaat om het verkennen van bergketens, het ontdekken van adembenemende vulkanen, of het dwalen door uitgestrekte nationale parken, hier vindt u een diversiteit aan ervaringen die uw hart sneller doen kloppen.

Als decor voor de wereldberoemde filmtrilogie The Lord of the Rings is Nieuw-Zeeland niet alleen een visueel spektakel, maar ook een paradijs voor natuurliefhebbers. Laat u betoveren door de majestueuze bergketens, ontwaak uw innerlijke ontdekkingsreiziger met de actieve vulkanen, en omarm de rust van de uitgestrekte nationale parken.

Nieuw-Zeeland is niet slechts een bestemming; het is een onvergetelijk avontuur dat wacht om ontdekt te worden.

Avontuur

Nieuw-Zeeland mag dan een groot land zijn, maar slechts 5% van de totale bevolking is menselijk!

Verder staat Nieuw-Zeeland bekend als de avonturenhoofdstad van de wereld. Verken de natuurlijke tunnels en grotten, ga skydiven of tref de gevaarlijke dieren van de natuur aan.

Daarnaast zijn er andere, even interessante activiteiten, zoals zip lining, raften, klimmen, quad rijden en zorbing.

Nieuw-Zeeland is beroemd om zijn nationale symbool, de kiwi, maar het is ook de thuisbasis van vele andere unieke dieren.

Het is ook het thuis van bedreigde geeloogpinguïns, alpenpapegaaien Kea en Hector’s dolfijn, de kleinste en zeldzaamste dolfijnen ter wereld.

Australië en Nieuw-Zeeland zijn echt 2 bestemmingen die op ieders bucketlist zouden moeten staan. 

Wij werken graag samen met Silversea Cruises, Seabourn, regent seven seas en Hapag Lloyd cruises voor deze bestemmingen!

Ontvang luxecruise nieuws

Wij gebruiken cookies om u ervaring te verbeteren.

Wenst u meer te weten lees onze Privacy & cookies.