Luxecruise nieuws ontvangen?

Klantenbeoordeling
Rated 4.7 out of 5

Seabourn

Veel gestelde Vragen -voor uw cruise FAQ
  • Prachtige ingerichte schepen met veel plaats per persoon 
  • Persoonlijke service 1/1
  • Seabourn is lid van Chaîne des Rôtisseurs
  • Zeer  ruime suites allen met zeezicht
  • favoriete luxe rederij van de belgen 
  • zeer mooie vaarroutes en expeditie cruises.

Seabourn Brochures

Onovertroffen service en luxe

Seabourn is pionier op het gebied van ultra-luxe cruises met kleine schepen, en vertegenwoordigt nog steeds het summum van deze unieke manier van reizen. Met hun ongeëvenaarde gevoel voor stijl, elegantie en verfijning nodigen de luxueuze cruiseschepen van Seabourn u uit tot een reis voorbij de grenzen van de verbeelding.

De kleine luxueuze cruiseschepen brengen u naar de mooiste boetiekhavens en de meest onbetreden paden over de hele wereld.

Met slechts een maximum van 450 gelukkige gasten en bijna evenveel bemanning mag u er zeker van zijn dat de service absoluut top is.

Uitrusten na een avontuurlijke dag en een gezellige avond kan in één van de prachtige en ruime suites.

De Suites hebben allen zicht op zee en zijn minimum 28m² groot, waarvan velen met een mooi balkon.

De marmeren badkamers mét ligbad en aparte douche zijn voorzien van Molton Brown badproducten. In de ruime inloopkast liggen zachte badjassen en slippers. 

De minibar en koelkastje zijn gevuld met uw favoriete alcoholische en niet alcoholische dranken. 

Uiteraard staat de champagne klaar bij inscheping en komt uw persoonlijke stewardess langs om te vragen wat uw lievelingskussens en zeepjes zijn. 

Wie het graag over nog meer ruimte en luxe beschikt kan kiezen voor de penthouse owner, signature of wintergarden suite!

Culinair genieten

Seabourn is gekend omwille van haar gastronomische en zeer hoogstaande keuken.

Er zijn meerdere restaurants en specialiteiten restaurants, waaronder “The Grill” by Thomas Keller een uniek en culinair concept, exclusief voor Seabourn. Dineren in “The Grill” is inbegrepen in de cruiseprijs maar op voorhand reserveren is wel vereist.

Wie graag eens een avondje in het comfort van zijn of haar eigen suite dineert kan dit uiteraard ook. Elk menu wordt gerecht per gerecht opgediend door uw persoonlijke ober en voorzien van bijpassende wijnen.

Zoek de expeditie grenzen op

Aan boord van het nieuwe Seabourn Venture worden grenzen verlegt en zijn de geheimen van Antarctica, het noordpoolgebied en het Amazonegebied niet langer verborgen.

Cruise in ware Seabourn stijl naar meer dan 160 expeditie havens. Seabourn Venture biedt haar gasten de mogelijkheid om de wonderen van de continenten te ervaren in ongeëvenaard comfort en ultra-luxe, evenals veiligheid.

Seabourn Venture is gebouwd volgens de PC6 Polar Class normen en is moeiteloos in staat om extreme klimaten en weersomstandigheden te weerstaan.

Alle expeditie cruises worden begeleid door een zeer ervaren team van wetenschappers, geleerden, glaciologen, natuurkenners en historici.

Aan boord van Venture zijn 24 Zodiacs beschikbaar. Ideaal om te cruisen in landingsgebieden en zeer afgelegen bestemmingen. Ze bieden diepte, dimensie en detail aan de Seabourn ervaring. 

Aan boord van Seabourn Venture zijn ook 2 duikboten, speciaal ontworpen om de wondere wereld onder het water te gaan verkennen.

Schepen van deze rederij

Ontvang luxecruise nieuws

Wij gebruiken cookies om u ervaring te verbeteren.

Wenst u meer te weten lees onze Privacy & cookies.