Luxecruise nieuws ontvangen?

Klantenbeoordeling

Hapag-Lloyd Cruises

Hapag Lloyd Cruises
  • Europa 2
  • Super voor expeditiecruises
  • luxerederij ideaal voor families met kinderen
  • Internationale ambiance
  • Ruimste suites op zee
  • Ideaal voor actieve 40 plussers
  • losse sfeer aan boord van Europa 2 

Zoek uw cruise 

5 sterren plus – niveau

Hapag Lloyd heeft een kleine vloot van 5 schepen en is echte een ultra luxe cruisemaatschappij.

Zij richten zich op klassieke cruises met Europa en Europa 2 en expeditiecruises met Hanseatic Nature, Hanseatic Inspiration en Hanseatic Spirit .

Veel cruiseprofessionals in de sector beoordelen Hapag-Lloyd als dé leiders in ultraluxe reizen. De EUROPA en EUROPA 2 zijn de enige cruiseschepen die de felbegeerde onderscheiding van 5-sterren-plus kregen in de laatste editie van de gerenommeerde Berlitz Cruising & Cruise Ships.

Aan boord van de nieuwe expeditieschepen Hanseatic nature, Hanseatic inspiration en Hanseatic spirit kan u prachtige expeditiecruises beleven in het grootste comfort en luxe.

Met hun geringe diepgang, manoeuvreerbaarheid en grote flexibiliteit bieden de luxe- en expeditieschepen alle voordelen van een yacht, waardoor u nog meer kan genieten van alles wat moeder natuur te bieden heeft.

Europa 2 ideaal voor gezinnen

De EUROPA 2 biedt ongedwongen luxe voor maximaal 500 gasten en bijna evenveel bemanning. Het schip combineert design, lifestyle, en individuele vrijheid.

Het publiek aan boord is een jonger publiek vanaf 40 jaar oud. Het zijn veelal jonge professionals en beroepsmensen met kinderen. 

Kinderen tot elf jaar die in dezelfde suite reizen met 2 volwassenen, reizen gratis. Voor kinderen tussen 11 en 15 jaar geldt een kleine toeslag.

Wie liever heeft dat de kinderen een eigen ruimte heeft kan kiezen voor een “Family Apartment”.

Dit zijn twee aparte hutten / suites die met elkaar verbonden zijn door een deur en een veranda. Het meubilair van één van de suites is speciaal afgestemd op de jongere passagiers. ( Leuke kleurrijke meubeltjes, teddyberen op bed, speelgoed en andere toffe attributen). 

Ook als u met heel jonge kinderen reist, kunt u voordat u aan boord komt een speciaal welkomstpakket voor baby’s bestellen met allerlei dingen die u nodig hebt voor de baby, zoals luiers, flesvoeding en andere baby gerelateerde producten.  Er zijn speciale excursies voor kinderen en tieners en verschillende clubs aan boord ( per leeftijdscategorie). 

Hapag Lloyd Expeditie Cruises

Aan boord van Hanseatic Inpiration vaart u naar de meest afgelegen en fascinerende gebieden overal ter wereld. De rederij biedt zowel witte als groene expedities aan.

Hanseatic Inspiration is een internationaal schip waar dus zowel Engels als Duits wordt gesproken aan boord. Hanseatic Nature en Spirit zijn expeditie schepen zijn bedoeld voor de Duits sprekende markt.

De expeditieschepen zijn klein en zeer wendbaar, waardoor ze regio’s kunnen bereiken die voor andere cruiseschepen onbereikbaar zijn.

De schepen zijn gebouwd volgens de hoogste ijsklassenormen (PC6) en maximum slechts 230 gasten meenemen. (199 voor Antarctica-expedities en ongeveer 175 gasten voor cruises rond Spitsbergen)

Verder draagt Hapag Lloyd het behoud van het milieu zeer hoog in het vaandel en zijn haar schepen dus ook zeer milieu vriendelijk.

Zo zijn de zodiacs elektrisch aangedreven ( ze geen geluid om de dieren niet te storen), de verf die is gebruikt is ook volledig milieu vriendelijk en vrij van zogenaamde TBT stoffen die de micro-organismen kunnen storen in het water. De olie die gebruikt wordt voor de boegschroef is ook volledig ecologisch verantwoord.

Zelfs het linnen op de bedden en de badproducten zijn milieu vriendelijk.

Of u nu gaat cruisen in de noordelijke regio’s of een cruise ervaart in de meer tropische gebieden er zal telkens een team van ervaren expeditieleiders mee zijn zoals glaciologen, biologen en historici.

Aan boord kan u zeer interessante lezingen volgen en in het “leeratelier” kunt u interessante informatie vinden en boeken over de bestemmingen of zelfs voorwerpen en organismen microscopisch bekijken.

Inbegrepen diensten

Ontvang luxecruise nieuws

Wij gebruiken cookies om u ervaring te verbeteren.

Wenst u meer te weten lees onze Privacy & cookies.