Luxecruise nieuws ontvangen?

Klantenbeoordeling

Riverside Mozart: Waar Luxe de Rivier Ontmoet!

Riverside Mozart, een luxueus riviercruiseschip met 4 dekken, verwelkomt maximaal 160 gasten aan boord voor een exclusieve riviercruise-ervaring. 

Het schip is maar liefst 23 meter breedt, dit is quasi dubbel zo breed als een regulier riviercruiseschip. Riverside Mozart biedt ruimte voor faciliteiten waar de meeste rivierschepen alleen maar van kunnen dromen, zoals een overdekt zwembad, een groot promenadedek  en een grote fitnessruimte.

Waar Riverside uitblinkt in ‘ultra’ luxe, zijn de hutten. Elke suite beschikt over een persoonlijke butler, en alle suites zijn voorzien van een luxe marmeren badkamer met slimme Japanse Toto-toiletten – denk hierbij aan automatisch openen, doorspoelen en verwarmde zittingen. De hutten zijn uitgerust met een espressomachine, maar als je liever thee hebt, zal je butler je voorzien van een waterkoker en dagelijkse levering van luxe theezakjes en verse melk.

Elke suite ontvangt bij aanvang van de cruise een fles bubbels en dagelijks wordt een selectie van verfijnde zoetigheden geleverd in de suite. De kastruimte is uitstekend, met veel sterke, stevige hangers, en alle hutten op Dek 2 hebben Franse balkons.

Meer plaats per passagier

Omdat Riverside Mozart zo breedt is biedt ook meer ruimte per passagier dan de meeste andere rivierschepen. Het schip zit ingeniues in elkaar, met vier restaurants, twee lounges, twee bars en een ontwerp dat ervoor zorgt dat het nergens ooit druk aanvoelt.

Twee belangerijke plaatsen zijn het zonnedek buiten, met kleurrijke zitplaatsen zoals oversized zitzakken en dekstoelen, een pop-up bar en een kruidentuin. Binnen is de prachtig versierde Palm Court-lounge die uitkomt op een terras in de buitenlucht. 

Vaarroute van Riverside Mozart

Door haar grootte vaart Riverside Mozart voornamelijk op de Donau en biedt routes variërend van 3 tot 14 nachten. 

Wie liever andere rivieren bevaart kan terecht aan boord van Riverside Ravel die op de Rhone vaart of Riverside Debussy die de Rijn, Main en ook de Donau voor haar rekening neemt. 

 

Spa

Riverside Mozart

Suite

Riverside Mozart

Deck

Riverside Mozart

Riverside Mozart

Riverside Mozart

Suite

Riverside Mozart

Zoek hier naar nog leuke aanbiedingen voor Riverside Luxury Cruises

Ontvang luxecruise nieuws

Wij gebruiken cookies om u ervaring te verbeteren.

Wenst u meer te weten lees onze Privacy & cookies.