Luxecruise nieuws ontvangen?

Klantenbeoordeling

Riverside Luxury Cruises

Riverside Luxury Cruises
 • Culinair Meesterwerk 

Riverside onderscheidt zich door een gastronomische ervaring van topklasse, waar alles aan boord vers wordt bereid met lokale ingrediënten

 • Persoonlijke Butlerservice

Elke suite wordt toegewezen aan een toegewijde butler die persoonlijke aandacht schenkt aan de behoeften van de gasten.

 • Kleine Schepen, Grote Luxe

Riverside kiest bewust voor grote suites en minder gasten aan boord, waardoor elke reiziger een exclusieve en comfortabele ervaring geniet.

 • Europese Rivieren Verkennen

Met drie luxe schepen biedt Riverside Luxury Cruises een scala aan routes om de prachtige Europese rivieren te verkennen.

 • Actieve Excursieprogramma’s

een divers excursieprogramma met zowel actieve als traditionele opties.

 • Sfeervolle Intimiteit

Geen massatoerisme, maar een gezellige ambiance waar bemanning en medereizigers elkaar kennen. Dit zorgt voor een warme en persoonlijke cruise-ervaring, verder dan standaard reizen.

Een Unieke Visie op Luxe Reizen

Gregor Gerlach, de visionaire eigenaar van Riverside Luxury Cruises, heeft een diepgaande invloed in de wereld van luxe reizen. Als onderdeel van de Seaside Collection, beheert het bedrijf 11 weelderige boetiekhotels wereldwijd.

Individualiteit als Kernwaarde

Bij Riverside Luxury Cruising staat individualiteit centraal in hun opvatting van luxe. Deze bijzondere benadering komt voort uit de overtuiging dat grootschaligheid niet gelijkstaat aan luxe. Riverside streeft niet naar cruiseschepen 500 hutten, maar richt zich op een ideale omvang van 50 tot 100 suites aan boord van hun rivierschepen. 

Toewijding aan Persoonlijke Service

Deze focus op individualiteit vertaalt zich naar persoonlijke aandacht, met een toegewijde butler voor elke hut. De butler anticipeert op de behoeften van de gasten en organiseert elk detail. Wat Riverside echter echt onderscheidt, is de toewijding aan gastronomie van het hoogste niveau. Hier gaat het niet alleen om extra voorzieningen; Riverside biedt een culinaire ervaring die ongeëvenaard is in de wereld van riviercruises.

Alles aan boord wordt vers bereid met lokale ingrediënten, waardoor de keuken een ware gastronomische beleving wordt. Voor degenen die de voorkeur geven aan vegetarische gerechten, is Riverside Luxury Cruises ook de ideale bestemming. Het menu is zorgvuldig samengesteld om aan de diverse culinaire voorkeuren van de gasten te voldoen.

Riverside onderscheidt zich door vers bereide maaltijden aan boord, een unicum in de wereld van riviercruises.

Exceptionele Schepen: Ruimte en luxe

De schepen van Riverside Luxury Cruises zijn opmerkelijk met ruimere suites dan de standaard riviercruiseschepen. Het meubilair van de suites zijn  vervaardigd met de beste materialen. Voor Riverside betekent luxe  de normale dingen een beetje beter doen dan gebruikelijk en dat zal u merken aan boord. 

De kracht van Riverside Luxury cruises ligt niet alleen in de fysieke voorzieningen maar ook in het gepassioneerde en betrokken personeel. Ze streven ernaar om gasten het gevoel te geven alsof ze met familie reizen, wat de cruise-ervaring onvergetelijk maakt. 

Services en Voorzieningen

Naast de eersteklas spa en fitnessfaciliteiten aan boord, biedt Riverside een scala aan excursies. Van actieve avonturen zoals wandeltochten, fietstochten en kajakken tot meer traditionele, cultuurgerichte excursies. Riverside betrekt gasten actief, wat resulteert in een meeslepende ervaring vergeleken met traditionele cruises.

Drie luxeschepen in Europa

Riverside Luxury Cruises beschikt over drie luxe schepen die stuk voor stuk de Europese rivieren verkennen:

 • Riverside Ravel: Vaart op de Rhône
 • Riverside Mozart: Vaart op de Donau
 • Riverside Debussy: Vaart op de Rijn, Main & Donau

Riverside Luxury Cruises biedt 4 verschillende serviceniveaus aan

 • Volpension
 • Volpension met excursies
 • All Inclusive
 • All Inclusive met excursies

Vol Pension pakket: Ontbijt, Lunch, Dinner (in Waterside, Blue en Bistro), Water, Koffie, Thee

All Inclusief pakket: Ontbijt, Lunch, Dinner (in Waterside, Blue en Bistro), Water, Koffie, Thee, Vers fruitsap, Frisdranken, Bieren, Geselecteerde wijnen, Champagne, Sterke dranken

Inbegrepen diensten

Ontvang luxecruise nieuws

Wij gebruiken cookies om u ervaring te verbeteren.

Wenst u meer te weten lees onze Privacy & cookies.