Luxecruise nieuws ontvangen?

Klantenbeoordeling
Rated 4.7 out of 5

Middellandse zee

Kroatie
  • Gemakkelijk te bereiken
  • Vlotte verbindingen
  • Combineer uw cruise met een city trip 
  • Veel cultuur
  • mooie stranden
  • Ideaal voor kortere cruises

Veelzijdig en charmant

Cruisen in de middellandse zee is prachtig, veelzijdig en vooral heel gemakkelijk.

Het gematigde klimaat van de Middellandse Zee maken het tot een schitterende bestemming om tijdens een luxe cruise te bezoeken.

Prachtige historische steden en archeologische sites, in combinatie met tal van actieve dagexcursies, van zwemmen en snorkelen in turquoise wateren tot wandelen en fietsen rond de oude ruïnes en glooiende valleien, hoeft u niet verder te reizen dan de havens van uw vaarroute om een wereld van avontuur te ontdekken.
Ieder land en elke regio in de middellandse zee heeft haar eigen charmes en unieke cultuur.

Westelijke  Middellandse zee

In het westen wisselen kristalheldere wateren en prachtige stranden elkaar af met oude historische steden en veel cultuur. 

Ieder land en elke regio in de middellandse zee heeft haar eigen charmes en unieke cultuur. In het westen wisselen kristalheldere wateren en prachtige stranden elkaar af met oude historische steden en veel cultuur. Er zijn zoveel klassieke Europese steden aan de westkant van de Middellandse Zee, dat u versteld zult staan van hoeveel u in één cruise kunt zien.

De meeste reizen vertrekken vanuit Civitavecchia (voor Rome) en Barcelona en bezoeken belangrijke havens in Spanje, Portugal, Frankrijk, Monaco, en Italië. De kleinschalige luxe rederijen gaan naar de exlusievere boetiekhaven zoals Portofino, Positano en Almalfi. 

Vertrekt uw cruiseschip vanuit Civitavecchia dan is dit de uitgelezen kans om een paar dagen voor uw cruise Rome en Vaticaanstad te bezoeken.  

Oostelijke Middellandse zee

Wie liever de meer onbetreden paden bewandeld kan in de voetstappen treden van de Byzantijnen, Grieken, de oude Venetianen en de Slavische volkeren in Oost Europa.

Bezoek betoverende havens aan de Adriatische Zee en de Dalmatische kust. Geniet van het ongelooflijke zicht als uw luxe cruiseschip Venetië binnen vaart.

De Baltische staten, Tallinn, Riga, Helsinki en nog veel meer charmante en historische bestemmingen liggen binnen handbereik.

Klein is beter dan groot 

Een cruise aan boord van een kleinschalig luxeschip maken is een veel betere keuze dan een cruise met een groot megaschip.

Dit omdat kleinere schepen toegang hebben tot de kleinere baaien en prachtige boetiekhavens, waar grote schepen gezien hun omvang gewoon niet kunnen komen.


De ultieme manier om van de Middellandse Zee en al haar prachtige havens optimaal te kunnen genieten is aan boord van een kleinschalig luxueus cruiseschip. 

Op onze pagina “Rederijen” staan enkel de mooiste en beste luxecruise rederijen. 

Ontvang luxecruise nieuws

Wij gebruiken cookies om u ervaring te verbeteren.

Wenst u meer te weten lees onze Privacy & cookies.