Luxecruise nieuws ontvangen?

Klantenbeoordeling
Rated 4,7 out of 5

Middellandse zee, een super bestemming

Middellandse Zee
  • Gemakkelijk te bereiken
  • Vlotte verbindingen
  • Combineer uw cruise met een city trip 
  • Veel cultuur
  • mooie stranden
  • Ideaal voor kortere cruises

Veelzijdig en charmant

Cruisen in de Middellandse Zee is niet alleen prachtig, maar ook veelzijdig en vooral heel gemakkelijk.

Het gematigde klimaat van de Middellandse Zee maakt het tot een schitterende bestemming voor een luxe cruise-ervaring.

Ontdek prachtige historische steden en betoverende archeologische sites, en laat u verrassen door tal van actieve dagexcursies. Van zwemmen en snorkelen in turquoise wateren tot wandelen en fietsen rond oude ruïnes en glooiende valleien

U hoeft niet verder te reizen dan de havens van uw vaarroute om een wereld van avontuur te ontdekken.

Ieder land en elke regio in de Middellandse Zee heeft haar eigen charmes en unieke cultuur, waardoor elke stop op uw cruise een nieuwe en boeiende ervaring wordt. Of u nu geniet van de bruisende sfeer van levendige steden of de rust van afgelegen eilanden, de Middellandse Zee biedt een scala aan mogelijkheden voor elke reiziger die op zoek is naar schoonheid, geschiedenis en avontuur.

Het Westen 

In het westen wisselen kristalheldere wateren en prachtige stranden elkaar af met oude historische steden en veel cultuur. 

Ieder land en elke regio in de middellandse zee heeft haar eigen charmes en unieke cultuur. In het westen wisselen kristalheldere wateren en prachtige stranden elkaar af met oude historische steden en veel cultuur. Er zijn zoveel klassieke Europese steden aan de westkant van de Middellandse Zee, dat u versteld zult staan van hoeveel u in één cruise kunt zien.

De meeste reizen vertrekken vanuit Civitavecchia (voor Rome) en Barcelona en bezoeken belangrijke havens in Spanje, Portugal, Frankrijk, Monaco, en Italië. De kleinschalige luxe rederijen gaan naar de exlusievere boetiekhaven zoals Portofino, Positano en Almalfi. 

Vertrekt uw cruiseschip vanuit Civitavecchia dan is dit de uitgelezen kans om een paar dagen voor uw cruise Rome en Vaticaanstad te bezoeken.  

Oostelijke Middellandse zee

Wie liever de meer onbetreden paden bewandelt, kan in de voetstappen treden van de Byzantijnen, Grieken, de oude Venetianen en de Slavische volkeren in Oost-Europa.

Verken betoverende havens aan de Adriatische Zee en de Dalmatische kust, waar de geschiedenis voelbaar is in elke straat.

Geniet van het ongelooflijke zicht wanneer uw luxe cruiseschip de betoverende stad Venetië binnen vaart, een ervaring die de grandeur van het verleden en de prachtige architectuur weerspiegelt.

Maar dat is niet alles! Ontdek ook de Baltische staten, met charmante steden zoals Tallinn, Riga en Helsinki die binnen handbereik liggen.

Dompel uzelf onder in de rijke geschiedenis en cultuur van deze historische bestemmingen, waar elke hoek een nieuw verhaal te vertellen heeft. Uw cruise wordt een reis door de tijd, waarbij elke stop een unieke ervaring biedt en herinneringen creëert die een leven lang meegaan.

Klein is beter dan groot

Een cruise aan boord van een kleinschalig luxeschip maken is een veel betere keuze dan een cruise met een groot megaschip. De charme van kleinschalige schepen komt tot uiting in hun mogelijkheid om afgelegen baaien en prachtige boetiekhavens te verkennen, locaties die voor grote schepen simpelweg ontoegankelijk zijn vanwege hun omvang.

De ultieme manier om volledig te genieten van de Middellandse Zee en al haar prachtige havens is aan boord van een kleinschalig luxueus cruiseschip. Met een intieme sfeer en persoonlijke aandacht aan boord, bieden deze schepen een exclusieve ervaring die verder gaat dan de traditionele massatoerisme-ervaring.

Op onze pagina “Rederijen” vind je enkel de mooiste en beste luxecruiserederijen, die garant staan voor een onvergetelijke reis. Kies voor kwaliteit, exclusiviteit en een persoonlijke touch tijdens jouw cruiseavontuur in de Middellandse Zee.

Ontvang luxecruise nieuws

Wij gebruiken cookies om u ervaring te verbeteren.

Wenst u meer te weten lees onze Privacy & cookies.