Luxecruise nieuws ontvangen?

Klantenbeoordeling

Explora Journeys

Explora Journeys schip
 • All-inclusief
 • 64 privé Cabanas 
 • Bijna 1/1 bediening
 • 3 zwembaden
 • Zeer  ruime suites allen met zeezicht
 • 11 culinaire ervaringen 
 • Veel respect voor het Milieu 

Explora Journey Brochures

The Ocean State Of Mind

 

Met de steun en visie van de MSC Group en de familie Aponte is Explora Journeys ontstaan uit een diepe ambitie om luxe oceaanreizen opnieuw vorm te geven voor de echte luxereiziger.

De maritieme erfenis van de familie Aponte reikt terug tot de 17e eeuw, een getuigenis van hun langdurige passie en eerbied voor de oceaan.

Centraal in het DNA van het merk Explora Journeys staat de oceaan en zijn ongeëvenaarde invloed op ons welzijn. De zee brengt ons niet alleen dichter bij onszelf, maar versterkt ook onze band met anderen en de wereld om ons heen. Ze kalmeert de geest, ontsteekt nieuwe inspiratie, opent onze blik en moedigt verbinding aan.

Dit gevoel van ontdekking en verbinding is wat Explora Journeys belooft te leveren aan haar gasten: een transformerende reis die zowel universeel als diep persoonlijk is.

Een Culinaire Belevenis

Explora Journeys brengt persoonlijkheid, verfijning en een vleugje soul tijdens het culinair genieten op zee.

Er zijn 11 verschillende culinaire ervaringen om te ontdekken, elk op hun eigen manier, en allen gecreëerd om wereldwijde kooktalenten en gezonde ingrediënten van lokale partners te vieren.

Lounging

Ontdek een nieuwe manier van entertainment met de juiste vibe voor het juiste moment, met de perfecte mix van levendigheid en sfeer in meer dan 10 binnen- en buitenbars en lounges.

Er is meer dan 2.500m² buitenruimte met een spectaculair uitzicht op zee, inclusief drie zwembaden en 64 privé cabana’s.

Een overdekt zwembad met een uitschuifbaar glazen dak maakt zwemmen en relaxen aan het zwembad mogelijk ongeacht het weer.
Verder zijn er verschillende binnen- en buitenbubbelbaden op het promenadedek van het schip.

Het schip Explora I (er komen nog meerdere) is ontworpen met water als middelpunt van de vakantie-ervaring – dit om hun gasten te helpen hun “Ocean State Of Mind te helpen ontdekken.

 

Suites en Residences 

Elk van de luxueuze en ruime suites, penthouses en residenties aan zee is ontworpen met oog voor detail, elegantie, comfort en eenvoud om de gasten een echte “thuis op zee” te bieden.

Elke suite is prachtig ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de band met de oceaan te versterken. Verder heeft elke suite een ruim balkon met ligbedden en voldoende plaats om buiten te eten / dineren. 

Suites variëren van 35 m² (Ocean Terrace Suites) tot wel 280 m² (Owner’s Residence), en alles daartussen in. De suites behoren tot de ruimste in de sector.

De toekomst

Het is de bedoeling van deze luxerederij om nog een aantal schepen uit te brengen. 

 1. EXPLORA II (2024)
 2. EXPLORA III (2026)
 3. EXPLORA IV (2027)
 4. EXPLORA V (2027)
 5. EXPLORA VI (2028)

Inbegrepen diensten

Ontvang luxecruise nieuws

Wij gebruiken cookies om u ervaring te verbeteren.

Wenst u meer te weten lees onze Privacy & cookies.